Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Neuvonta

Neuvontapalvelun työryhmän asiantuntijat ovat lääketieteen, terveystieteen ja liikunnan ammattilaisia. He vastaavat kysymyksiin yleensä muutaman arkipäivän kuluessa. Kiireellisen avun tarpeessa suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan lääkäriisi tai lähimmälle terveysasemalle.

Ennen kysymyksen kirjoittamista kannattaa tarkistaa, löytyykö kysymykseesi vastaus Tietopankista tai Usein kysyttyä -otsikon alta. Kysymyksiin ei pidä liittää mitään henkilötietoja tai muita tietoja, joista kysyjä voidaan tunnistaa. Palvelussa käytetty järjestelmä salaa kysymyksen lähettäjän tiedot. Dopinglinkin työryhmä ei ota kantaa kilpaurheilijoiden dopingaineiden käyttöön ja dopingtestaukseen liittyviin kysymyksiin. Niihin vastaa aina Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry).

Vastauksen voit hakea tunnusluvulla, jonka saat kysymyksen lähettämisen jälkeen. Muista tallentaa tunnuslukusi – emme lähetä vastauksia suoraan sähköpostiosoitteisiin. Jos tunnusluku ei ole näkyvissä, rullaa sivua alaspäin.

Kysymyksistä ja vastauksista saatetaan muokata yleisellä tasolla olevia esimerkkikysymyksiä. Kysymyksiä voidaan käyttää myös tutkimusten aineistona. Silloin aineistoa muokataan niin, ettei yksittäisiä ihmisiä voida tunnistaa.

Tutustu myös Neuvontapalvelun käyttöehtoihin ja Dopinglinkin tietosuojaselosteeseen.

Lähetä Dopinglinkki-palvelua koskevat palautteet ja kyselyt neuvontapalvelun sijaan palautelomakkeella.

Dopinglinkin neuvontapalvelussa ei myöskään voida antaa rikosoikeudellista asiantuntemusta edellyttävää tietoa.