KOULUTUS Dopinglinkki kouluttaa ja luennoi kuntoilun dopingaineista, niiden terveydellisistä haittavaikutuksista, ravintolisistä ja työelämän dopingista.

Olet täällä

Koulutusta kuntodopingista

Dopinglinkin koulutukset tarjoavat tietoa kilpaurheilun ulkopuolisesta dopingin käytöstä. Ne ovat suunnattu terveydenhuollon, turvallisuusalan ja liikunnan ammattilaisille, kuntokeskuksissa työskenteleville, urheilu- ja liikuntaseuroille, oppilaitoksille sekä kaikille kuntoilun dopingaineiden haittavaikutuksista kiinnostuneille.

Dopinglinkki on tuottanut kattavan Kuntodoping-opetusmateriaalin ja valmiit tuntisuunnitelmat yläasteen ja toisen asteen terveystiedon opetukseen.

Uusimmat verkkokoulutuksemme ovat hoitoalalle suunnattu Kuntodoping hoitotyössä- sekä turvallisuusalan ammattilaisille rakennettu Kuntodoping turvallisuusalalla -verkkokoulutukset. Dopinglinkki on aiemmin julkaissut myös liikunta-alan toimijoille Kuntodopingin perusteet - ja lääketieteen asiantuntijoille Kuntodoping lääkärin työssä -verkkokoulutukset. Kaikkiin edellä mainittuihin kursseihin pääset kirjautumaan Verkkokoulutukset-sivulta löytyvin ohjein. 

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi lähikoulutuksista tai webinaareista, lähetä meille yhteystietosi ja koulutustoiveesi

5th Nordic conference -otsikon alta löydät tietoa Dopinglinkin syksyllä 2015 järjestämästä konferenssista, esimerkiksi esitysmateriaaleja kuntodopingista ja ravintolisistä.