Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

19.04.2024 | Ajankohtaista

Neuvontaa nyt myös Signalissa

Dodinglinkki on tarjonnut matalan kynnyksen luottamuksellista terveysneuvontaa dopingaineisiin liittyen verkkosivuillamme vuodesta 2010 lähtien. Pyrimme kehittämään neuvontapalveluamme jatkuvasti. Olemme vuosien saatossa tehnyt terveysneuvontatyötä muun muassa Tor-verkossa ja eri viestisovelluksilla. WickrMe-viestisovellus oli pitkään käytössämme. Sen poistuttua olemme etsineet sille korvaajaa.

Neuvontapalvelumme on saanut nyt tuekseen Signal viestisovelluksen. Dopinglinkin asiantuntijoille voi lähettää viestiä Signalin kautta. Meidät löytää nimimerkillä Dopinglinkki.23. Vastaamme viesteihin arkisin noin klo 8-16 välisenä aikana.

Signal on päästä päähän salattu ilmainen keskustelusovellus. Se tarjoaa verkkosivuillamme toimivaa neuvontapalvelua anonyymimpaa ja reaaliaikaisempaa palvelua. Signaliin pitää rekisteröintivaiheessa ilmoittaa puhelinnumero, mutta sen saa pois näkyvistä muille käyttäjille. Voit käyttää sovelluksessa pelkkää nimimerkkiä.

Lue lisää Signalista heidän verkkosivuiltaan.

Dopinglinkin neuvontapalvelut on tarkoitettu dopingaineiden käyttäjille, heidän läheisilleen, eri alojen ammattilaisille, nuorille ja dopingaineiden käyttöä harkitseville. Vastaamme aina tutkittuun tietoon perustuen mikäli se on mahdollista. Saat meiltä aina neutraalin, ystävällisen ja moralisoimattoman vastauksen. Meiltä voit kysyä muun muassa aineiden vaikutusmekanismeista, haittavaikutuksista ja käytön lopettamisesta. Emme voi antaa kuurineuvoja eli suositella tiettyjä ainekokonaisuuksia, emmekä voi antaa rikosoikeudellista asiantuntemusta edellyttävää tietoa.

Käy myös tutustumassa verkkosivujemme neuvontapalveluun.