Osallistu Puhtaan liikunnan puolesta -kilpailuun Instagramissa ja voita Lihastohtori-kirja

Puhtaan liikunnan puolesta -sitoumuksen allekirjoittaneissa kunto- ja liikuntakeskuksissa treenataan ilman dopingaineita. Jo yli 170 kuntokeskusta on liittynyt puhtaaseen verkostoon. Nosta esiin verkostoon kuuluva sali ja osallistu Instagram-kilpailuumme. Listan saleista löydät täältä.

Ota kuva oheisesta Puhtaan liikunnan puolesta -tarrasta ja kerro, missä siihen törmäsit. Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #PLP2016.Puhtaan liikunnan puolesta -tarra

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan jokaisen itseään arvostavan salikävijän tietopaketti, Juha Hulmin Lihastohtori-kirja sekä Dopinglinkki-tuotepalkintoja.

Kilpailuaika päättyy 31.3.2016. Voittajat arvotaan, ja heille ilmoitetaan voitosta Instagramin kautta.

 

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on avoinna kaikille Suomessa asuville henkilöille.

2. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistuminen vaatii julkisen Instagram-tilin sekä sähköpostiosoitteen.

3. Kilpailu alkaa 21.1.2016 ja päättyy 31.3.2016 (kilpailuaika).

4. Voidakseen voittaa palkinnon osallistujien on julkaistava Instagramissa kuva Puhtaan liikunnan puolesta -tarrasta ja liittämällä mukaan hashtag #PLP2016

5. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijän- tai muita immateriaalioikeuksia. Jos kuvassa esiintyy henkilö, olet velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä suostumuksen kuvan lähettämiseen kilpailuun.

6. Dopinglinkki ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kuvista tai niiden sisällöstä.

7. Dopinglinkki voi jakaa ja julkaista kilpailuun osallistuvia kuvia edelleen omissa sosiaalisen median kanavissaan sekä verkkosivullaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Dopinglinkki voi julkaista myös kuvien ottajien nimet tai käyttäjänimet.

8. Dopinglinkki sopii Instagram-yhteydenoton jälkeen palkintojen toimittamisesta voittajille. Mikäli voittaja ei vastaa 7 päivän kuluessa, kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden valita uusi voittaja.

9. Kampanja ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, ylläpitämä tai tukema.

10. Dopinglinkki pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

11. Kilpailuun osallistuvien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot ja myöntyneen toimimaan niiden mukaisesti osallistuessaan kilpailuun.

Lisää uusi kommentti