Dopinglinkki = Puhtaan liikunnan puolesta

Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamalli on suunnattu kaikille suomalaisille kuntokeskuksille. Sitoutumalla toimintamalliin kuntokeskukset ylläpitävät ja kehittävät suomalaista kuntokeskusliikuntaa puhtaammaksi ja terveemmäksi. Dopingaineiden käyttö, välittäminen tai niiden mainonta eivät kuulu sitoumuksen allekirjoittaneiden kuntokeskusten toimintaan. Jatkossa tunnistat dopingista vapaan kuntokeskuksen tästä merkistä:

Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamalli on jatkossa osa Dopinglinkin ydintoimintaa ja sen markkinoinnissa hyödynnetään Dopinglinkin laajempaa tunnettuutta ja viestintäkanavia. Tästä johtuen myös Puhtaan liikunnan puolesta -tarrat ja -sertifikaatit on uudistettu ja ne noudattavat jatkossa Dopinglinkin ilmettä.

Jo mukana olevat Puhtaan liikunnan puolesta -sitoumuksen sekä lakkautetun K-kuntokeskusjärjestelmän myötä sitoumuksen piirissä olleet kuntokeskukset ovat automaattisesti mukana uudistetussa järjestelmässä.

Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamalliin sitoutuminen antaa kuntokeskusten asiakkaille lupauksen turvallisesta ja vastuullisesta toiminnasta. Maksuton sitoumus on tarkoitettu kaikille suomalaisille kunto- ja liikuntakeskuksille.

Allekirjoittamalla sitoumuksen kunto- ja liikuntakeskukset

  • saavat sitoumuksen merkiksi Puhtaan liikunnan puolesta -tarran ja -sertifikaatin
  • panostavat henkilökunnan ammattitaitoon Dopinglinkin tarjoamin verkkokoulutuksin
  • toimivat yhteiskuntavastuullisesti edistämällä nuorten ja aikuisten tervettä liikuntaa
  • saavat näkyvyyttä markkinointi- ja viestintätapahtumien yhteydessä 

Toimintamalliin sitoutuminen on vaivatonta - voit tehdä sen vaikka saman tien täällä. Ota yhteyttä Dopinglinkkiin (dopinglinkki(at)a-klinikka.fi), mikäli haluat lisätietoja. 

Lisää uusi kommentti