Dopinglinkin 2019 kävijäkyselyn tuloksia

14.8.2019

  

Dopinglinkin kävijäkyselyllä (N=81) kartoitettiin käyttäjien mielipiteitä sivuston tarjoamista palveluista ja käyttäjien toiveista sivuston suhteen. Yllä oleviin kuviin on tiivistetty olennaisin tieto kyselyvastauksista sekä tietoa sivuston käytöstä yleisemmin.

Sivuston kävijämäärä on kasvanut tasaisesti palvelun julkaisusta lähtien, mutta kasvuvauhti on kiihtynyt viime vuosina. Viime vuonna tähän aikaan kävijöitä oli ollut 167 364, kun nyt heitä on käynyt jo 312 825, eli kävijämäärä on lähes kaksinkertaistunut (Google Analytics).

Kyselyn perusteella enemmistö kävijöistä hakee tietoa joko dopingaineista, niiden ja muiden lääkeaineiden yhteisvaikutuksista tai ravintolisistä. Dopinglinkistä löytyvää tietoa pidetään luotettavana ja helppokäyttöisenä (4,1/5) ja dopinaineiden haittavaikutukset tiedostetaan sivuston ansiosta paremmin (4,0/5). 

Reilu kolmannes kävijöistä pitää nykyisiä palveluita riittävinä. Käyttäjät toivoivat mm. podcasteja ja lisää verkkokoulutuksia, joita ollaankin toteuttamassa vielä tämän vuoden aikana.

Lisää uusi kommentti