Tule mukaan kehittämään PLP-toimintaa käytäntöyhteisössä

24.2.2020

Dopinglinkki on mukana kansainvälisessä EU:n Erasmus+ Sport -hankkeessa nimeltään Project IMPACT. Hankkeen tarkoituksena on muodostaa eri maissa paikallisia käytäntöyhteisöjä antidoping-teemoilla. 

Tarkoitus

Dopinglinkin käytäntöyhteisön tarkoituksena on kehittää Puhtaan liikunnan puolesta (PLP) -toimintamallia. Käytäntöyhteisö toteutetaan neljän tapahtuman sarjana pääkaupunkiseudulla. 

Kenelle?

PLP-toiminnassa mukana oleville kunto- ja liikuntakeskusten omistajille, henkilökunnalle ja heidän asiakkaillensa sekä liikunta-alan opiskelijoille. 

Milloin?

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään maaliskuussa, mutta osallistujien toiveita ja tarpeita kuunnellen. Yksi tapaaminen kestää noin tunnin verran. Ensimmäisessä tapaamisessa sovitaan loput tapaamiskerrat. Tavoitteena on järjestää tapaamiset kevään ja kesän 2020 aikana.

Maksuton

Tapaamiset ovat osallistujille ilmaisia. Dopinglinkki tarjoaa lisäksi mukana oleville treenipurtavaa ja ilmaisen treenikerran kunto- ja liikuntakeskukseen, jossa tapaaminen järjestetään. 

Miksi kannattaa osallistua?

Mukana olevalle kuntokeskukselle tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä uudistamaan ja kehittämään valtakunnallista Puhtaan liikunnan puolesta -toimintamallia ja samalla osallistumaan eurooppalaiseen liikunta-alan kehittämiseen. 

Verkostotapaamiset tarjoavat lyhyitä tietoiskuja ja keskustelua liikunta-alan mielenkiintoisista teemoista, erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua mukana oleviin liikuntakeskuksiin. Dopinglinkki lupaa mukana oleville kunto- ja liikuntakeskuksille näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, Puhtaan liikunnan puolesta -uutiskirjeessä ja kansainvälisen hankkeen julkaisujen myötä. 

Kuinka pääset mukaan?

Mukaan pääsee 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan tällä Webropol-lomakkeella

Lisätietoja: dopinglinkki (at) a-klinikka.fi 

Lisää uusi kommentti