Tule meille korkeakouluharjoittelijaksi

28.1.2022

Haemme korkeakouluharjoittelijaa A-klinikkasäätiön tutkimus ja kehitys -yksikköön. Harjoittelu sijoittuu pääsääntöisesti yksikön Dopinglinkki-hankkeeseen, joka tarjoaa tutkittua tietoa ja terveysneuvontaa kuntodopingista eli kilpa- ja huippu-urheilun ulkopuolisesta dopingaineiden käytöstä ainoana tahona Suomessa. 

Korkeakouluharjoittelijan tehtävänkuvaan sisältyy tieteellisten tutkimustiivistelmien tuottamista Dopinglinkin sivustolle ja somejulkaisuiksi sekä sivuston kävijäkyselyn ja kohderyhmien analysointia. Lisäksi korkeakouluharjoittelija pääsee tutustumaan A-klinikkasäätiön monipuolisiin hankkeisiin, luomaan verkostoja sekä avustamaan yksikön tutkijoita ja asiantuntijoita heidän työssään. 

Haemme korkeakouluharjoittelijaa erityisesti terveys- ja liikuntatieteen alalta. Arvostamme antidopingtyön ja tutkimustoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa. Harjoitteluajan palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Palkkaus harjoitteluajalta on noin 1650 €/kk. Työaika on 37,5 tuntia/vko. 

Harjoittelu alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan 4 kk. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa rautatieaseman lähettyvillä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo 14.2.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Merkitse hakemukseen selkeästi tunnus: Korkeakouluharjoittelija, Dopinglinkki.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Jukka Koskelo, p. 050 5633 863, jukka.koskelo(at)a-klinikka.fi. Soittoajat ke 2.2. klo 9–11 ja ke 9.2. klo 9–11. 

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja. 

A-klinikkasäätiöllä on useita paikkoja auki. Katso kaikki avoimet paikat täältä.

Lisää uusi kommentti

Kohderyhmä: 
Tagit: