Terveysneuvonta live chat auki tiistaina 7.8.2018

Dopinglinkki on lanseerannut kansainvälisestikin ainutlaatuisen terveysneuvonta chatin. Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä täysin anonyymisti ja maksutta kuntodopingista ja saat vastauksesi välittömästi. 

Terveysneuvonta live chat lanseerattiin, koska haluamme tarjota nopeaa tietoa sekä matalan kynnyksen palveluja käyttäjillemme. Koemme, että live chat palvelee parhaiten kohderyhmäämme ja on osa nykyaikaista viestintää. Olet tervetullut kysymään itseäsi, omaistasi tai muuta läheistäsi koskettavaa asiaa. Myös terveys -ja liikunta-alan sekä muiden alojen ammattilaiset voivat konsultoida live chatin kautta.

Chatissa vastaamassa ovat muun muassa lääkäri sekä useita liikunta -ja terveysalan ammattilaisia. Vastaamme moralisoimatta ja vastauksemme perustuvat tutkittuun tietoon.

Live chat on toistaiseksi auki vain ilmoitettuina aikoina, seuraavan kerran tiistaina 7.8.2018 klo 17-18. Huomaa, että live chatin kiinni ollessa, voit jättää kysymyksen neuvontapalveluumme nettisivuillamme. Vastaamme yleensä kysymyksiin muutaman päivän kuluessa. 

Lisää uusi kommentti

Kohderyhmä: