Puhtaan liikunnan puolesta -lähettiläitä Dopinglinkkiin

A-klinikkasäätiön tuottamaan Dopinglinkkiin haetaan 5 kpl PUHTAAN LIIKUNNAN PUOLESTA -LÄHETTILÄITÄ ylläpitämään Puhtaan liikunnan puolesta (PLP) -toimintaa. Lähettiläitä palkataan 1 kpl Ouluun, Kuopioon, Jyväskylään, Vaasaan ja Helsinkiin.
 
Dopinglinkki-verkkopalvelu tarjoaa tietoa kuntodopingista eli kilpa- ja huippu-urheilun ulkopuolisesta dopingkäytöstä, ravinnosta ja liikunnasta. Osana toimintaansa Dopinglinkki ylläpitää, kehittää ja markkinoi PLP-sitoumusta, jonka allekirjoittaneissa kunto- ja liikuntakeskuksissa treenataan ilman dopingaineita. Dopinglinkki pyrkii laajentamaan PLP-kuntokeskusverkostoa ja tarjoaa maksuttoman sitoumuksen allekirjoittaneille kuntokeskuksille tietoa, koulutusta ja yhteistyömahdollisuuksia. PLP-kuntokeskusverkostoon kuuluu tällä hetkellä 323 kuntosalia, yksityiseltä ja kunnalliselta puolelta.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä puhdasta liikuntaa edistävän työn parissa. Puhtaan liikunnan puolesta -lähettiläänä tehtäviisi kuuluu markkinointitehtäviä, jäsenhankintaa sekä jalkautumista kotiseutusi kuntokeskuksiin, koulujen liikuntapäiviin ja muihin soveltuviin tapahtumiin.
 
Odotamme hakijalta opintoja soveltuvalla alalla (esim. liikunta-, terveys- tai markkinointi-). Lähettilään tehtävä edellyttää kokemusta asiakastyöstä, myynti- ja markkinointitaitoja, ja perustietoa kuntodopingista ilmiönä. Koulutamme kaikki lähettiläät tehtäviinsä. Englannin ja ruotsin kielen taito sekä liikunta-alan tuntemus ovat eduksi. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vastuuntuntoa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Olet myös itse puhdas liikkuja ja hyvä esikuva nuorille, eritasoisille kuntoilijoille ja muille kohderyhmille.
 
Tehtävä alkaa 12.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää toteutetaan tuntityönä ja perehtymisjakson jälkeen etätyönä. Työtehtävän luonteen vuoksi se sopii hyvin esimerkiksi liikunta- ja terveysalan opiskelijalle tai toisen työn ohelle. Järjestämme haastattelut viikoilla 9 ja 10.
 
Lähetä CV sekä hakemuksesi 26.2.2018 mennessä osoitteeseen dopinglinkki(at)a-klinikka.fi
 
Lisätietoja:
 
Jukka Koskelo kehittämiskoordinaattori, 050 5633 863, jukka.koskelo(at)a-klinikka.fi
tai
Jouni Tourunen tutkimuspäällikkö, 040 1368 058, jouni.tourunen(at)a-klinikka.fi 
 

Lisää uusi kommentti

Kohderyhmä: