PLP-jäsensali esittäytyy: P&T Jätkäsaari, Helsinki

Haastattelu 26.5.2017

P&T Jätkäsaari

Puls och Träning ketju on lähtöisin Ruotsista ja sen alla toimivia franchising yrittäjiä on Suomessa 11. Niistä 8 kuuluu Dopinglinkin Puhtaan liikunnan puolesta verkostoon ja yksi näistä on P&T Jätkäsaari. P&T Jätkäsaari juhlii tämän vuoden joulukuussa 5-vuotis syntymäpäiviään, kun se perustettiin vuoden 2012 joulukuussa Pöytäkivien perheen voimin. Yrittäjänä toimii uimarina menestyvä Riku Pöytäkivi sekä taustavoimana äiti Eija Pöytäkivi.

Hanna-Mari vieraili P&T Jätkäsaaressa keskustelemassa ja kuuntelemassa kuntoklubiyrittäjien näkökulmia heidän arvoistaan, toiminnastaan ja Puhtaan liikunnan puolesta verkostoon kuulumisesta.

Pöytäkivet kertovat, että P&T Jätkäsaaressa on tärkeää asiakkaiden kokemus treenaamaan tullessa, salin fyysiset ominaisuudet ovat tarkkaan harkittuja. ”Kotisali” -ajatuksella pyöritettävä hyvinvointiklubi kuvaa hyvin Jätkäsaaren P&T:tä, laadukkaat laitteet ja varustelu ovat Pöytäkiville tärkeää, myös saavutettavuus, ilmanvaihto ja äänimaailma sekä kodikkuus on ajateltu asiakkaan kannalta parhaiksi. Salille on kiva tulla.

Eija Pöytäkivi tiivistää vastuullisuuden ja terveiden elintapojen mukaisen harjoittelun sekä dopingvastaisuuden henkisiksi arvoiksi, jotka välittyvät kävijälle heti ovelle tultaessa. Koko P&T konsepti liputtaa puhtaan liikunnan puolesta ja arvot sekä antidopingtoimintaan sitoutuminen ovat luettavissa helposti nettisivuilta. Jätkäsaaren P&T liittyi Puhtaan liikunnan puolesta verkostoon 3 vuotta sitten kesäkuussa 2014, sillä heidän arvonsa kohtaavat toimintamallin kanssa. Kuntoklubin kulttuuri kannustaa nimenomaan terveyttä edistävään, puhtaaseen ja rehelliseen tekemiseen.

Olemassa olevia asiakkaita pyritän huomioimaan mm. P&T saleilla asetetun asiakaslimiitin tavoin, jotta ruuhkia vältettäisiin ja treenaaminen pysyisi mukavana. Tarkoituksena on myös pitää kuntoklubin arvoja jakavat kuntoilijat aktiivisina jäseninä.

Yrittäjät ovat kouluttautuneet Dopinglinkin tuottaman Kuntodopingin perusteet -verkkokurssin suorittamalla, jonka he kokevat olevan selkeä paketti, ammattitaidon tueksi.

Kiitos Eija ja Riku Pyötäkivi!

-Hanna-Mari

 

Seuraavana esittäytymisvuorossa Unisport!

Lisää uusi kommentti

Kohderyhmä: