Tiedätkö millaisia haittavaikutuksia dopingaineilla on? Tietoa dopingaineiden terveysvaikutuksista, kuntodopingin taustoista ja dopinglainsäädännöistä.

Olet täällä

Doping

Tähän osioon on koottu tietoartikkeleita dopingaineiden käytöstä.

Alla olevasta pikatietotaulukosta löydät lisäksi tiivistettynä yleisimmin käytetyt dopingaineet. Palloja napsauttamalla voit lukea jokaisen aineen lääkinnällisen käyttötarkoituksen, tavoitellut vaikutukset ja haittavaikutukset.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Ääniä yhteensä 1973

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi
Nimimerkki: 
Poikamies123
Comment: 
Olen 25-vuotta vanha poikamies ja olen käyttänyt dopingia, jo parisen kuukautta. Minkähänlaisia haittavaikutuksia sillä on? Olen sairastellut enemmän ja olen huomannut että mieskuntoni on huonontunut huomattavasti. Urheilusuoritusta se ei ole vielä parantanut, mutta sängyssä jaksan kyllä paremmin, siis nukkua''.

Lähettänyt käyttäjä joni.askola
Nimimerkki: 
Dopinglinkki
Comment: 
Hei, mahdollisia haittavaikutuksia on useita erilaisia. Yksilökohtaiset erot ovat kuitenkin suuria. Voit lukea niistä tarkemmin nettisivuiltamme tai jos haluat tarkemman vastauksen johonkin tiettyy asiaan, voit lähettää kysymyksen esimerkiksi neuvontapalveluumme https://dopinglinkki.fi/neuvonta/kirjoita-kysymys

Lisää uusi kommentti